19.1.2010

Päässä suhisee salasanat ja koodit


Olen eilisen ja tämän päivän kuunnellut Helsingin Haaga-Heliassa nettimarkkinoinnin saloista. Pelkkä kuunteleminen ei tietty ketään saa toimimaan joten "gurumme" pisti meidät tänään töihin. Ryhmätyön jälkeen totesin että kaukana ollaan osaamisesta. Mitä enemmän linkkejä rullaantui esiin "gurun" listalta, sitä enemmän tuska lisääntyi pään sisällä. Kaikki tämä pitäisi hanskata helposti...

Onneksi on muitakin

Meitä on 19 kuuliaista opetuslasta mutta huomenna aiomme karata porukalla takaisin töihin. Se taas tarkoittaa lisää linkkejä ja kotiläksyjä omatoimisesti. "Guru": minusta vauhti oli tänään melko kova! Juu-juu, kotona tutkitaan lisää.

Hesan liikenne

Aivan katastrofia! Tilatut taksit myöhässä, osoitteet hukassa, ruuhkaa alusta loppuun ja kuljettajat hät'näppiä suomea osaavia. Missä ihmeessä on Haagassa rautatieasema? Taidan lähteä pika-pikaa takaisin pohjoiseen.

Esittely


Olen 42-vuotias matkailutradenomi ja naimisissa saamelaissyntyisen miehen kanssa. 7- ja 2-vuotiaat poikamme ovat kuin yö ja päivä, niin erilaisia. Elämä tunturissa edellyttää kaupunkilaistytöltä hyviä ulkoiluvarusteita, oma-aloitteisuutta ja joustamiskykyä. Sesonkiaikojen voimakas vaihtelu vaikuttaa niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Työni on markkinoida talvisia ja kesäisiä elämyksiä tunturissa. Markkinointiviestinnän lisäksi vastaan yrityksessä ulkomaan kaupasta ja erilaisten laatuprojektien vetämisestä. Monta hattua aamuisin joista valita, sanoisin.

Tämä blogi on luotu Matkailu, vapaa-ajan ja elämystalouden erikoistumisopinnot-kurssilla, jonka on suunnitellut Haaga-Helian kanssa yhteistyössä Ilkka Kauppinen.